Вести 2

Преземање на документи од јавен карактер

tkpdocs

Тука можете да ги преземете сите документи од јавен карактер за работењето на Тутунски комбинат Прилеп.

 

 

 

 

 

  • by admin
  • posted at 11:17 am
  • March 20, 2014