• +00 (389) 510 120
  • tkpoffice@tkprilep.com.mk

најдобар ориентален

тутун и цигари

акционери

Овде можете да ги симнете најновите информации за акционерите на ТКП …

цигарна фабрика

Најнови информации за нашите цигари …

тутун

Најнови информации за нашиот тутун ……

Историја

140 години Тутунски Комбинат Прилеп претставува синоним за квалитет на ориенталниот тутун и разните видови на цигари. Уште од нејзиното основање во 1873, оваа Компанија се одликува со континуиран и импресивен развој, особено во последните декади.

НАШИ БРЕНДОВИ

 

КАРИЕРА


Најнови информации за можностите за кариера…

Повеќе »

МАРКЕТИНГ


Севкупните активности на нашата компанија се манифестираат во форма на промотивни и маркетинг кампањи, …

Повеќе »