Акционери
Најнови информации
0  /  100
Shareholders

Акционери

Veni Vidi
СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ - ТК АД Прилеп 03 април 2024
ОДЛУКИ од одржано Собрание на 27 Јануари 2024
Собрание на 27 Јануари 2024
Shareholders

Акционери

Veni Vidi
Одлуки од продолжение на прекината Седница на Годишно Собрание на акционери на ТК АД Прилеп 09.06.2023
ЈАВЕН ПОВИК За Прекината седница - Собрание 09.06.2023
РЕВИДИРАНИ ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ