• +00 (389) 510 120
  • info@tkprilep.com.mk

кариера со нас

Вработените се најголемото богатство на нашата компанија. Тие ја играат најважната улога во остварувањето на традиционалниот успех во обезбедување на најдобрите производи во тутунската индустрија во Македонија. Токму поради тоа постојано се трудиме да ги охрабриме младите, талентирани и амбициозни луѓе да ни се приклучат во остварување на нашата мисија и да станат дел од нашиот тим. Ако сте еден од нив, ве молиме да ни го испратите вашето CV, а ние ќе ве исконтактираме веднаш кога ќе се отвори соодветна позиција за вас.