• +00 (389) 510 120
  • info@tkprilep.com.mk

ЗЕМЈИ ВО КОИ СЕ ИЗВЕЗУВА ОРИЕНТАЛЕН ТУТУН “ПРИЛЕП“

 

Германија, Франција, Холандија, Шведска, Босна и Херцеговина, Шпанија, Украина, Русија, Јапонија, Унгарија, Полска, Белорусија, Словачка, Чешка, Србија, Црна Гора, Словенија, В.Британија, Швајцарија, Египет, САД, Ирак, Обединети Арапски Емирати, Литванија, Кипар, Бугарија, Маурициус и Албанија. 

Нашиот ориентален тутун кој што се откупува е составен дел во цигарите на Phillip Morris, Imperial Tobacco и Britsh American Tobacco.