ТКП
Кариера
0  /  100
career

Кариера со нас

Вработените се најголемото богатство на нашата компанија. Тие ја играат најважната улога во остварувањето на традиционалниот успех во обезбедување на најдобрите производи во тутунската индустрија во Македонија. Токму поради тоа постојано се трудиме да ги охрабриме младите, талентирани и амбициозни луѓе да ни се приклучат во остварување на нашата мисија и да станат дел од нашиот тим. Моментално немаме слободни позиции, но ве молиме да ни го испратите вашето CV, а ние ќе ве исконтактираме веднаш кога ќе се отвори соодветна позиција за вас.

Nota Bene

Тим
Следете го нашиот сајт, вработување.com и вечер.мк
Животот е
Непрестајна борба
Бидете
Дел од ТКП
Тимот што победува
Тимот со најдолга традиција
Пишете ни
На Контакт форма